Dupa ce am taiat si spalat bine iepurasul, l-am flambat putin la flacara pentru a fi sigur ca nu a mai ramas vre-un fir de par pe carne, apoi am portionat-o cat de marunt mi-au permis articulatiile si cutitul. In ceaun (oala teflon in cazul meu) am pus la incins aproximativ 100 ml ulei si am rasturnat carnea peste acest ulei incins. Am pus capacul si am lasat sa se parjoleasca la foc mare cam vre-o 15 minute. In acest interval de 15 minute, curatim si tocam 1-2 cepe, 2 morcovi dam pe razatoare, doua rosii cojim si le tocam, dupa care le dam drumu in ceaun cu doua frunze de dafin si cateva boabe de piper negru. Punem un pahar de vin alb demisec in ceaun si unul dam pe gat, pentru a pregati papilele gustative sa intampine combinatia noastra de carne si mirodenii din ceaun. Pentru cei ce le place se poate pune si putin cimbru maruntit (mie imi place si am pus), iar cand carnea e aproape gata adaugam cativa catei de usturoi tocati marunt si potrivim de sare. Punem capacul si mai degustam un vinisor pana e gata mamaliga. Nu-mi ramane decat sa imi urez POFTA BUNA!
Trimite mesajÎnapoiNu poți trimite un mesaj fără conținut!Nu este permisă folosirea de cod HTML in mesaje.Mesajul nu a fost trimis din motive de securitate. Va rugam sa ne contactati prin email pe adresa office@sunphoto.roMesajul nu a fost trimis din motive de posibil spam. Va rugam sa ne contactati prin email pe adresa office@sunphoto.roMesajul nu a fost trimis din motive de posibil spam. Ati trimis prea multe mesaje in ultimul timp.A apărut o eroare în timpul trimiterii mesajului. Vă rog încercați din nou.Mesajul a fost trimis.
Va multumesc!
Va multumesc!
Stima si respect!
tot respectul
Multumesc de aprecieri! Toata stima!